To prawdziwa uczta dla ciała i ducha i wszystch naszych zmysłów. Danie jest bardzo pracochłonne, składające się z dwóch części, wymagające duszenia i pieczenia. Głównymi składnikami dania jest kilka gatunków dziko żyjących ryb. Do tego ziemniaki, zielone strąki fasoli, papryka, brokuł .... wyjmuje się z brytfanny i podaje pierwszą część. To wszystko polane pysznym sosem czosnkowym z szafranem."
Danie kosztowało 30 euro od osoby. Pojechałam do restauracji SA TRENKA - polecanej przez turystów. Nie chciałam jeść "byle gdzie". Jeżeli jesteście ciekawi mojej opini, chcecie zobaczyć jak to danie wygląda, czy jest dobre i czy było warto za nie tyle zapłaćić - zapraszam do obejrzenia filmu.
Buziaki Anka
M&MK Fashion napisał(a) o godz. 00:57 w piątek 19.05.2017:
Beata napisał(a) o godz. 20:35 w niedzielę 04.06.2017:
Dodaj komentarz: